Gaudeix del Carnaval a Sant Cugat

Sant Cugat es prepara per rebre el regnat del Gall (el Carnestoltes de la ciutat), ja que s'acosta Carnaval i amb ell 4 dies de festa i diversió. Els districtes també estan a punt per gaudir d'aquesta celebració amb rues, balls, música, àpats populars i concursos de disfresses.

Carnaval Sant Cugat

La crida del Gall de Carnaval i la processó cap a l'Ajuntament donaran el tret de sortida a la festa. Un any més, Mira-sol, la Floresta i les Planes han preparat diferents activitats per celebrar el Carnaval.

Divendres dia 5, tindrà lloc el Carnestoltes infantil tant a Mira-sol, que anirà del camí de Sant Cugat al Pepiol (davant l'Escola Catalunya) i finalitzarà al pati del Casal de Mira-sol, com a la Floresta que durant tota la tarda concentrarà a l'Escola la Floresta tot un seguit d'activitats pensades pels més petits, com una xocolatada i animació amb el grup "els Somiatruites".

Carnaval Sant Cugat

Dissabte 6, a Mira-sol hi haurà el Carnestoltes de Mas Gener, un Carnaval per a tots els públics que començarà amb una rua pels carrers del poble i acabarà amb un ball popular a la Masia de Mas Gener.

Diumenge 7, d'11:30h a 16h es farà el Carnestoltes infantil de Les Planes que comptarà amb una rua amb el rei Carnestoltes, animació a càrrec de Jaume Barri, lliurement de premis a les millors disfresses, el judici del rei Carnestoltes i un pica pica popular.

Carnaval Sant Cugat

A Sant Cugat, dissabte al matí tindran lloc els quatre cercaviles de Gitanes que arribaran a la plaça Octavià per fer el tradicional ball de gitanes, aquest any s'han registrat 264 persones. A la tarda, hi haurà la convocatòria de les comparses, la posterior rua per la ciutat i a les 19:30h es farà l'entrega de premis.

Diumenge es farà la rua de comparses infantils i per agafar forces, abans es farà una xocolatada de carnaval.

Per estar al dia de totes les activitats, no dubteu en mirar-vos el programa del Carnaval 2016.