Fem pollets per Pasqua

Estem molt contents d'anunciar-vos que iniciem nova col·laboració amb la nostra estimada Anna Grossi de TeacherCrafts, un cop al mes, ens portarà manualitats per fer amb els nostres fills. I avui per començar ens porta una divertida proposta per fer en família aquests dies de Pasqua. Gràcies Anna i benvinguda!

Un altre any, ja tenim aquí la Pasqua!!!

Els nens tenen festa a l'escola i no se t'acudeix cap activitat per fer amb els nens? No et preocupis et proposo una manualitat que segur que triomfarà entre els més petits de la casa.

Manualitats pasqua nens

Avui en dia es consciencia molt els nens des de ben petits sobre el reciclatge i quina millor manera que donar suport des de casa aquesta iniciativa. Utilitza alguna cosa vella per fer-hi alguna de nova!

Què necessitem:

  • Oueres de cartó
  • Pintura acrílica i pinzells
  • Cola blanca, estisores i un bolígraf permanent negre
  • Cartolina taronja
  • Plomes de colors

Manualitats pasqua nens

  1. Tallar l'ouera i posar-les en parelles, talla l'accés de cartó fent que quedi el més rodó possible.
  2. Enganxa amb la cola blanca les dues parts.
  3. Pinta-les.
  4. Talla la cartolina en forma de rombe i doblega per la meitat per donar-li forma de bec, enganxa'l i dibuixa dos ulls amb el bolígraf permanent a continuació fes un forat i incorpora la ploma..

Aquesta activitat tan fàcil, és un recurs fantàstic per fer amb els nens, segur que molts dels materials ja els tenim a casa.

Consells: Si veus que la cola blanca no us enganxa bé les dues parts intenteu fer una mica de pressió per ajudar a enganxar.

També podeu utilitzar una pistola de cola si en teniu.

Tots els treballs manuals necessiten la supervisió d'un adult.

Espero que us hagi agradat i que tingueu una molt bona pasqua! Fins aviat