El primer manual de fotografia per a nens

Per a aquells nens i joves que els hi agrada la fotografia però no tenen cap noció de com fer fotos xules, avui us parlarem del primer manual de fotografia per a nens i nenes de l'autora Marta Ruiz.

En aquest llibre, els nens aprendran a mirar a través de l'ull de la càmara, a disparar i gaudir d'aquesta experiència artística on es sentiran tot uns professionals.

Clic

Es tracta del "Clic", un manual ple d'imatges i molt senzill perquè els petits aprenguin a fotografiar i els grans a refrescar els coneixements que tenim. És un llibre molt amè, amb una primera part més teòrica, on s'explica el funcionament de la càmara, la composició, la llum, els colors i temes fotogràfics, i una segona part més pràctica d'activitats i trucs.

clic

A nosaltres la part d'activitats i trucs ens ha agradat especialment. Doncs és a través de jocs i propostes creatives que els nens podran en pràctica el que han après. Tanmateix hi trobaràn un glossari, i trucs per a millorar les imatges amb tècniques bàsiques.

En aquest apartat, el llibre ens proposa idees per a fer regals, activitats i manualitats creatives com gimkanes, punts de llibres, pintar amb llum o fotomuntatges amb els amics. El resultat de les imatges fetes i el treball creatiu que es pot fer posteriorment amb elles, submergeix al nen a la bellesa de la llibertat imaginativa, l'exploració i l'atreviment.

Clic

Què us sembla aquesta proposta de calendari humà que ens anima a fer la seva autora?

Podeu comprar aquest manual al Pati de Llibres a Sant Cugat o a Amazon per un preu de 14€.

Foto Kids

Marta Ruiz Jadraque

T: 626 970 482

M: fotokidsbcn@gmail.com