'Disney Live! Mickey's Music Festival' arriba a Sant Cugat

Els propers 1, 2 i 3 de gener l'Auditori de Sant Cugat acollirà l'espectacle Disney Live! Mickey's Music Festival. Un show pensat tant per grans com per petits per gaudir amb els personatges i les cançons més conegudes de Disney.

Disney Live! Mickey's Music Festival

Al costat de Mickey i Minnie Mouse, Donald i Goofy, Ariel, Sebastià, Úrsula, Yasmin, Aladdín i el Geni, Woody, Buzz i Jessi, els espectadors podran vibrar recordant les millors històries de tots els temps.

A través de diferents estils musicals com el hip hop, el swing, reaggae, rock i country, els més petits podran gaudir d'un espectacle on la música serà l'element principal però on també es podrà gaudir d'acrobàcies vertiginoses, catifes voladores i transformacions màgiques. Tota la família podrà convertir-se en un més de la colla Disney mentre cauen globus gegants del sostre i els personatges de Disney ballen a l'escenari.

L'espectacle està produït per Feld Entertainemt i patrocinat per Turisme de Màlaga. Tal com diu Kenneth Feld, productor i director executiu de Feld Entertainemnt, explicar contes acompanyats de banda sonora ajuda als més petits a endinsar-se en les aventures que van passant: "Una cançó pot emocionar milions de persones de tot el món i Disney ha promogut aquest concepte durant anys".

Disney Live! Mickey's Music Festival

Durant tot l'espectacle el públic podrà interactuar directament amb els personatges fent que se sentin part del show. "Hem creat un entorn en el qual el públic podrà connectar amb les estrelles de Disney", explica Alana Feld, productora de Feld Entertainment i filla de Kenneth.

Per tenir més informació sobre els horaris i les tarifes podeu consultar l'agenda de Jan Petit o a través del Teatre-Auditori.

SORTEIG

A Jan Petit sortegem 2 packs familiars (4 entrades) pel dia divendres 1 de gener a les 19 h.

Teniu temps de participar fins el dia 23/12 a mitjanit, el dia 24/12 just abans de Nadal anunciarem les dues famílies guanyadores.

No dubteu en participar i gaudir d'aquest espectacle ple de màgia i diversió.