Activitats per fer aquest estiu amb nens a la natura

Una vegada estem a la muntanya que podem fer?

A l'estiu, estiguem de vacances o no, la natura és un bon lloc on passar bones estones i gaudir d'una jornada en companyia de nens i nenes.

Però una vegada estem a la muntanya que podem fer? Et donem algunes idees:

 

  • Senderisme en família. En un entorn muntanyós podem fer excursions per boscos, veure vistes i localitzar i mullar els peus en possibles estanys, rius, cascades... Busca llocs depenent de l'edat dels teus fills i gaudeix d'una excursió en família marcant punts d'interès destacats i escollint l'itinerari que més s'adeqüi a les vostres característiques, gustos i preferències.
  • Descens familiar en barrancs. Si teniu fills o filles més grans de 8 anys els podeu iniciar en el descens de barrancs. Aquest esport combina activitats aquàtiques com tobogans, salts o basses d'aigua, amb esports de muntanya com poden el senderisme, l'escalada o l'espeleologia...
  • Ruta en bicicleta. Si encara no ho heu provat, podeu fer una volta amb bicicletes. Tria una o més d'una ruta per conèixer el paisatge, la història i la cultura de l'entorn, a més de respirar aire pur.
  • Ruta a cavall. Si voleu un dia diferent, us podeu desplaçar com es feia abans, sense sorolls, ni fums amb una ruta a cavall. Podreu gaudir de l'entorn, la muntanya i la natura a ritme de cavall. Els cavalls estan acostumats al medi natural.