6 propostes de segells casolans

04fe784d8295c4ce9b1502c4b51795e7

Proposta de Mamarecicla

Algun cop heu provat de fer segells a casa, amb materials senzills? Doncs, cal fer-ho, perquè els nens s'ho passaran molt bé i vosaltres us sorprendreu amb els resultats! Només us calen tintes acríliques, tèmperes o els coixinets de colors dels tampons oficials... i uns quants materials que us ajudaran a crear la silueta a estampar!

Goma
Agafeu una goma d'esborrar, un llàpis i un cúter: dibuixeu la forma que vulgueu i després doneu-li relleu, traient amb el cúter els trossos de goma que no pertanyen al dibuix que estampareu.

Goma EVA
Retalleu la silueta del vostre motiu i enganxeu-la a un tros de cartró o a un tap de suro o de plàstic.

Elàstic
Enrotlleu un elàstic al voltant d'una goma, donant voltes en diferents direccions.

Patata
Agafeu una patata i un motllo metàl·lic per fer galetes: talleu la patata pel mig i pressioneu el motllo contra la part plana, traient després amb un ganivet la part sobrant.

Porexpan
Retalleu un tros de porexpan (d'una safata alimentícia, per exemple) i feu-hi un dibuix a sobre, pressionant amb el llàpis perquè el dibuix aparegui després en negatiu.

Rotllo de paper
Un rotllo de paper modelat o el cercle de cartró d'una cinta adhesiva permeten repetir cercles, cors o altres formes amb molta facilitat.