17a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat

El pròxim 8 de novembre tots aquells nens i nenes amants de l'esport podran tornar a gaudir del Cros Sant Cugat. Una cursa que organitza l'Oficina Municipal d'Esports (OMET) de l'Ajuntament i que compta amb un gran nombre de participants de totes les categories.

Tan adults com els més menuts, ompliran el Parc de la Pollancreda i s'espera que aquest any s'arribi als 4.200 participants.

Cros Sant Cugat

El Cros col·labora amb l'Associació Sant Cugat pel poble Sahrauí (SCAPS). Els inscrits en la categoria d'adults abonaran 3€ que es destinaran a ajudar a aquesta entitat. La resta de curses mantenen la gratuïtat d'anys anteriors.

La cursa és una activitat competitiva, ja que s'emmarca dins la prova classificatòria per a la final nacional dins del circuit comarcal de Cros. Tot i així, està tractada des d'un tarannà familiar que fa que aquest esdeveniment acabi sent una veritable festa de l'esport.

Cros Sant Cugat

Per aquells que es vulguin preparar, el dissabte 31 d'octubre, a partir de les 10 del matí, podran participar en l'entrenament que es farà al Parc de la Pollancreda. Qui vulgui participar-hi s'haurà d'inscriure prèviament.

La novetat més destacada d'aquest any és la utilització d'uns nous xips que permetran consultar els resultats, just després d'acabar cada cursa. Les classificacions també s'aniran penjant a la web de l'OMET a mesura que es vagin acabant les curses de totes les categories.

Les inscripcions poden fer-se presencialment a les instal·lacions de l'OMET o via online, fins el 3 de novembre.

Icona PDF Descarrega't la Guia del Cross

Icona PDF Descarrega't el Tríptic