El "Pop-it", la joguina que triomfa entre els nens

Aquesta senzilla joguina de silicona està dissenyada amb forma de cor, unicorns, rodona, quadrat... i feta amb colors cridaners

Cada any o cada dos hi ha una joguina que causa furor entre nens i nens. Aquest any és l'any del "Pop-it", una simple joguina feta de silicona de diversos colors que recorda el plàstic de bombolles d'empaquetatge que relaxa i a la vegada distreu. A més de ser el joc de moda el "Pop-it" causa sensació a diverses xarxes socials com Tik Tok.

Aquesta senzilla joguina de silicona està dissenyada amb forma de cor, unicorns, rodona, quadrat... i feta amb colors cridaners. Té unes bombolles que s'empenyen amb el dit i simulen una sensació tàctil com el so que genera el plàstic d'embalar. Una vegada s'acaba de pressionar els cercles, se li pot donar la volta i tornar a començar de nou, tenint un plàstic de bombolles sense fi.

En un inici el "Pop-it" es comercialitzava a Amazon, on s'acumulen desenes de comentaris de pares i mares sobre com els infants s'entretenen amb ell i els efectes relaxants en infants i joves amb TDAH. De fet, aquest ha estat un dels grans reclams perquè hagi triomfat tant i encara que molts progenitors no assenyalen el "Pop-it" com una gran joguina, asseguren que els seus fills no poden parar de jugar amb ell.