Els assessors de Salut proposen que es tregui la mascareta a l'hora del pati

El grup d'assessors tècnics que treballa per Salut ha elaborat un informe que es remetrà a la Comissió Delegada del Govern per a la seva valoració

El Comitè Científic Assessor de la Covid-19 ha conclós que els alumnes podrien treure's la mascareta quan són en espais exteriors com el pati. Segons ha anunciat l'ACN, el grup d'assessors tècnics que treballa per Salut ha elaborat un informe que es remetrà a la Comissió Delegada del Govern per a la seva valoració.

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha explicat que l'informe s'enviarà també al govern espanyol, ja que la norma que regula l'ús de la mascareta en escoles és una norma estatal. El comitè científic actua com a òrgan d'assessorament tècnic i només pot emetre recomanacions i propostes per abordar problemàtiques plantejades per la pandèmia. 

El mateix conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va avançar fa pocs dies que la retirada de la mascareta als patis i a escoles era "una prioritat" perquè és un "tema docent i pedagògic".