Quatre treballs manuals per fer a casa mentre duri el confinament

Els treballs manuals fomenten la creativitat i són molt econòmics

Els treballs manuals són una bona proposta per ocupar el temps lliure dels dies sense escola. A més de ser entretingudes i ser capaces de tenir concentrats els infants durant molta estona, els treballs manuals fomenten la creativitat i són molt econòmics.

A banda podem guardar aquests treballs manuals i fer-les amb materials fàcils d'aconseguir o que podem tenir per casa, es tracta de posar-hi imaginació.

1. Treballs manuals fets rotllos de paper higiènic
Els rotllos de cartó marró que hi ha a l'interior del paper de vàter, poden tenir una segona vida. L'interior del rotllo s'utilitza a l'hora de fer treballs manuals: es poden fer des de nines o ninos, fins a marietes, coets, avions, prismàtics, portallapis i molt més.

2. Origami per a totes les edats
Si encara no heu fet cap origami, ara és el moment. Es tracta d'un treball manual molt entretingut i encara que a l'inici potser una mica complex, els resultats són espectaculars. Per fer-ho és necessari molta paciència, ens podem iniciar amb figures senzilles i anar sumant figures més complexes segons la nostra evolució.

3. Una ampolla de colors
Una mica d'aigua, colorant alimentari i/o purpurina i un pot preferiblement de vidre podem fer una ampolla preciosa. També podem posar llavors diferents o boles de paper pintat de colors diferents i anar fent capes. És un treball manual que queda preciós, i que quedarà genial com a element decoratiu a l'habitació dels nens.

4. Una màscara feta a casa
Aquest és un treball manual senzilla i entretinguda. Poden escollir la temàtica i amb color, una cartolina, una goma o una corda o cinta ja ho tenim. Per fer-la ens podem imaginar un superheroi que ens agradi, un personatge o temàtica de por, de riure, de la selva, animals... És il·limitat

Més informació