El plaer de les coses

És bo que la vostra filla us vegi llegint, corrent, escrivint, nedant, fent fotos, fent sudokus, pedalant, endreçant o escoltant música

Si no ens agrada res del món infantil, malament rai. Tal vegada no sou massa d'anar al parc, però no pot ser que us avorriu amb els seus contes, amb les seves cançons, amb els seus passejos i amb els seus àpats. La vostra filla necessita la vostra alegria i el vostre coratge per tenir-ne ella també.

Heu de sentir el plaer de les coses de la vida, del sol, de l'aigua i de la sorra. Si vosaltres us queixeu, la vostra filla també es queixarà, perquè creixerà enmig d'això. Crec que és preferible fer-la créixer amb il·lusió i amb plaer.

Primer, viureu el plaer dels gronxadors, dels tobogans i de la sorra. Després vindrà el plaer de caminar, de córrer i d'enfilar-se als llocs. Més endavant, compartireu el gran plaer de la lectura, el llenguatge verbal i l'escriptura. A partir d'aquí, serà un món infinit, ple de jocs i de màgia, de fulls per pintar i dibuixar, de contes i de personatges.

Per últim, us vull demanar que tingueu i mantingueu els vostres «hobbies». És bo que la vostra filla us vegi llegint, corrent, escrivint, nedant, fent fotos, fent sudokus, pedalant, endreçant o escoltant música. No només dormint i menjant.