Escrivim junts la carta als Reis Mags

En aquestes dates és difícil trobar temps, però heu valorat la possibilitat d'ajudar-los a escriure la carta als Reis Mags?

El recurs més senzill per molts pares és donar un full, i que el nen decideixi quins són els regals que vol. Sovint el resultat és veure un petit situat davant de la televisió amb la carta dels Reis Mags, apuntant totes les joguines que li criden l'atenció, ja sigui pels colors, perquè apareix un personatge animat que li agrada o perquè té una melodia curiosa.

La conseqüència en molts d'aquests casos és una llar plena de joguines que molts nens no valoren, ja que ni tan sols disposen de temps per poder gaudir-ne d'elles. Hem de tenir en compte que no només arriben els Reis Mags a la nostra casa, també d'avis, tiets, ...

Intentem donar una mica més de valor als desitjos dels nostres petits.

Us proposem una carta als Reis Mags amb 3 desitjos:

1. Desig personal

L'arribada dels Reis és un gran esdeveniment pels més petits de la casa i és evident que necessiten sentir-se protagonistes. En aquest desig personal us proposem que l'infant demani allò que més il·lusió li fa.

Intentar evitar que els nostres fills no desitgin una joguina és viure en un altra realitat. Intentem donar més rellevància a les joguines educatives i fugir de les sexistes o les bèl·liques.

2. Desig en família

Trobar un moment per gaudir tots junts és complicat, però i si ajudem al nostre petit a valorar els moments viscuts en família?

Una excursió a la muntanya, anar al cinema o al parc d'atraccions, són regals no materials però dels quals en podem gaudir tots junts, pares i fills en un dia ple d'amor i diversió.

3. Desig pel món

Pot ser típic demanar la "pau al món", però volem perdre el sentiment i valor de la frase?

Pensar en la resta de persones en aquestes dates és una manera de donar rellevància a la realitat que envolta al nostre petit, una mostra del que hi ha al seu voltant.