Ens preparem pel Carnaval!!

Ens preparem pel Carnaval!!- Pares i Nens

FOTOGRAFIA: Ariadna Brunet

Doncs si, ja hi som! Un any més arriba aquesta festa tan esbojarrada i esperada per molts de nosaltres i per tant també per molts dels nostres fills/es.

Disfressar-se, canviar el rol, imaginar-se personatges, ser herois, dibuixos de còmic, de la tele, .... És emocionant! Els hi encanta! I també és molt necessari per el seu creixement personal, maduresa i necessari per a la seva creativitat.

"Per Carnaval tot s'hi val", per tant hem d'ensenyar que no calen grans despeses ni grans coses, que l'enginy, la imaginació han de regnar en aquestes dates i no la disfressa més cara del moment.

Una bossa de plàstic de colors, amb gomets, tisores, pintures, cartolines fa que ens puguem disfressar del que vulguem. La imaginació al poder!

Crear alguna cosa junts amb els vostres nens/es, realitzant disfresses enginyoses i fent-los participar en tot moment, on després tindran la recompensa i la satisfacció de poder portar-ho posat.

Hi ha diverses pàgines web amb molta creativitat on podreu trobar idees, patrons i fins i tot tutorials.

No només amb bosses de plàstic o material reciclat, també amb la roba que podem tenir per casa, posada de manera divertida amb combinacions impossibles, roba de l'avi/a, uns talons de la mare, una corbata del pare, ... També es pot crear, i fer coses molt divertides.

Si ensenyem als nostres fills que des de l'esforç personal, la creativitat, del treball en comú poden sorgir coses excepcionals, els farem gaudir de les petites coses i sobretot, veuran que la felicitat no ve donada per comprar la disfressa més cara del moment, o la que està més de moda, sinó de l'enginy, de la sorpresa, de compartir moments, ...

Tingueu present que eduquem en cada instant de la nostra vida, en cada fet, en cada paraula, ...

Bon Carnaval i a gaudir!