Si els teus fills es mosseguen les ungles, prova amb aquests trucs

Possiblement et serviran perquè els teus fills deixin de mossegar-les

Mossegar-se les ungles és un costum entre nens i nenes que encara que els pares intenten frenar amb diverses estratègies no sempre s'aconsegueix. Des de Pares i Nens i ara amb molt de temps lliure per les vacances, et volem donar alguns trucs que possiblement et serviran perquè els teus fills deixin de mossegar-les.

  1. Les ungles com més curtes, millor: Si són curtes, són més difícils de mossegar. Si els hi mantenim curtes i les retallem o llimem sovint, podrem parar l'hàbit de rosegar-les.
  2. Gust desagradable: Marques com Mordex o Raylex fa anys que comercialitzen un producte, amb forma de pintaungles que tenen un gust amarg i desagradable quan mossegues les ungles o te les poses a la boca.
  3. Hidrata bé les mans: Posa'ls crema de mans sistemàticament, a més de tenir-les ben hidratades, en posar els dits a la boca tindrà un gust desagradable i en algun moment fins llardós.
  4. Distraccions a dojo: Una polsera, un rellotge, unes gomes de cabell, poden distreure'ls i evitar la mania de mossegar les ungles. Els hi hauríem d'explicar que quan tinguin ganes de fer-ho es distreguin tocant aquestes distraccions.
  5. Snacks sans: Verduretes, unes pastanagues baby, una regalèssia, uns tomàquets xerri... busca algun snack sa que li agradi. Quan mengen estan distrets i no es mosseguen les ungles.