Una app per jugar fent mates

BUBBLING MATH de Tappy Taps

Bubbling math, l'app per jugar fent mates- Pares i Nens

Amb nou nivells de dificultat diferents, en els quals s'hi combinen sonoritats i música, trobem aquesta aplicació educativa per a nens que serveix per resoldre problemes matemàtics realitzant moltes de les operacions més elementals del món de les matemàtiques. Una app que ha estat creada amb l'ajuda de nens i professors pels creatius de TappyTaps.

Un dels aspectes més interessants d'aquesta Apli per a nens és que es pot programar el grau de dificultat amb nivells de dificultat, tenint en compte els coneixements adquirits de cada nen.

Bubbling math, l'app per jugar fent mates- Pares i Nens

Com a curiositat, val a dir que l'app Bubbling Math, té una versió per a iMac per si es vol descarregar a l'ordinador particular.

Les puntuacions aconseguides i l'obtenció de premis simbòlics a mesura que es van superant les proves, són eixos principals a l'hora de motivar els nens a adquirir nous coneixements numèrics.

Bubbling math, l'app per jugar fent mates- Pares i Nens

Esperem que la proveu i de ben segur que els vostres nens i nenes aniran mecanitzant, agafant agilitat i memoritzant sumes, restes i diferents operacions bàsiques que els ajudaran als aprenentatges de l'escola.

Disponible a App Store

Fins la propera!