ABC KIT, i si aprenem les lletres jugant?

ABC Kit, i si aprenem les lletres jugant?- Pares i Nens

"ABC kit" dels creatius de Arquinauta Consulting, S.L. és una interessant aplicació per a nens, que esdevé una interessant eina per tal que els més menuts escriguin i aprenguin les lletres jugant.

Tres modalitats configuren aquesta app infantil que basa l'aprenentatge en conèixer, escoltar i dibuixar les lletres d'una manera molt visual i interactiva.

Els nens i nenes poden veure amb aquesta aplicació les lletres de l'abecedari i identificar les mateixes amb dibuixos d'objectes o animals molt bonics.

Resseguir les lletres amb els seus dits a partir d'un traçat guiat i anar-se introduint a l'escriptura amb majúscules o minúscules, amb la corresponent verificació de si ho han fet bé o si per contra cal tornar-ho a provar, formen part de l'app per a nens ABC kit.

Escoltar el so de cada lletra, i la fonètica corresponent, són dues característiques importants d'aquesta appli eductiva per a nens, d'edats entre 3 i 5 anys que està basada en el mètode Montessori i es troba disponible en diversos idiomes.