Prepara aquesta focaccia per fer amb nens

Passa una bona estona en família preparant aquesta recepta ràpida i senzilla de fer

Ingredients:

 
  • 650 grams de farina de rebosteria forta
  • 10 grams de sal
  • Un got d'aigua tèbia
  • 53 ml d'oli d'oliva extra verge
  • 10 grams de llevat fresc 


Elaboració:

  1. Dissol el llevat en un got d'aigua tèbia.
  2. En un bol gran posem la farina, afegim la dissolució que hem preparat abans, l'oli i la sal. Amb tots els ingredients ho pastem fins a aconseguir una barreja homogènia.
  3. Amb la massa fem una bola i la deixem en el bol una hora. Ho taparem en un drap perquè augmenti de mida. Quan hagi doblat el seu volum, el pastem de nou uns cinc minuts i l'estenem en una safata fins que quedi totalment uniforme.
  4. Quan la tinguem ben estesa, la foradarem amb l'ajuda dels dits i afegirem una mica de sal. 
  5. Ara posarem el que més ens agradin com tomàquets xerri, olives trossejades, formatge, xampinyons o herbes aromàtiques. 
  6. La posarem al forn uns 12 minuts a uns 220 °C.