Ingredients:
- 650 grams de farina de rebosteria forta
- 10 grams de sal
- Un got d'aigua tèbia
- 53 ml d'oli d'oliva extra verge
- 10 grams de llevat fresc
Elaboració:
- Dissol el llevat en un got d'aigua tèbia.
- En un bol gran posem la farina, afegim la dissolució que hem preparat abans, l'oli i la sal. Amb tots els ingredients ho pastem fins a aconseguir una barreja homogènia.
- Amb la massa fem una bola i la deixem en el bol una hora. Ho taparem en un drap perquè augmenti de mida. Quan hagi doblat el seu volum, el pastem de nou uns cinc minuts i l'estenem en una safata fins que quedi totalment uniforme.
- Quan la tinguem ben estesa, la foradarem amb l'ajuda dels dits i afegirem una mica de sal.
- Ara posarem el que més ens agradin com tomàquets xerri, olives trossejades, formatge, xampinyons o herbes aromàtiques.
- La posarem al forn uns 12 minuts a uns 220 °C.