Pastís de poma i mel

Una recepta, fàcil i ràpida de fer que serà les delícies de tota la família

Ingredients: 

  • 200 g de massa de pasta de full
  • 2 pomes
  • 3 cullerades de melmelada de gerds
  • 2 cullerades de mel 
  • 1 cullerada de sucre


Elaboració: 

 
  1. Sobre el taulell de la cuina, estenem la massa i la tallem en rectangles d'uns 20 cm de llarg. 
  2. Posem la massa sobre una safata de forn amb paper antiadherent. 
  3. Pelem les pomes i les tallem a talls fins d'uns 3 mil·límetres de gruix. 
  4. Ha arribat el moment de posar la melmelada ben repartida per sobre de cada rectangle i a continuació posem la poma sobre. 
  5. Posem la mel sobre les pomes i empolvorem el sucre. 
  6. Posem la safata al forn prèviament escalfat a 180ºC entre 25 i 30 minuts.
  7. El deixem refredar i ja el podrem degustar.