La fruita, un aliment súper divertit!

En general els nens són grans fans de les fruites. En algunes ocasions però, és difícil agradar a tots els nens o aconseguir que tastin altres fruites fora de la convencional poma o plàtan.

Per aquest motiu, avui us donem uns petits consells en la presentació de la fruita per aconseguir fer d'aquell moment, un moment divertit i original per aconseguir que mengin tota mena de fruita.

El que necessites saber sobre la fruita i els nens.

Perquè han de menjar fruita els nens?

La fruita és molt important en una dieta saludable, i més encara a la dieta infantil. Si volen transmetre els nostre fills hàbits alimentiris saludables, incloure la fruita és essencial.

La fruita té molts beneficis per l'organisme, ja que està composta per micronutrients essencials, les vitamines i minerals que l'organisme necessita per funcionar al 100%.

Quina fruita han de prendre els nens?

No hi ha cap motiu per excloure algunes fruites de la seva dieta, sempre que no hi hagi al·lèrgies o intoleràncies.

És rellevant oferir al nen fruites de temporada, ja que són les millors pels seus beneficis nutricionals a causa del procés de maduració.

Depenent del seu color, les fruites contenen uns o altres minerals, pel que us recomanem el consum de fruites diferents colors.

Quan l'ha de menjar?

La fruita és simple i no necessita cuinar-la, per aquest motiu sempre pot estar a l'abast del nen. La pot consumir sense l'ajuda d'un adult, per aixó ajuda a desenvolupar la seva autonomia.

Tradicionalment la mengem a les postres, i als nadons en farinetes per berenar. Podem plantejar-la com a opció per l'esmorzar i donar-la sempre que els vingui de gust entre hores.

Com aconseguir que mengin fruita?

Les fruites tenen una gran varietat de colors i mides, i unes els resulten més cridaneres que altres. Us donen un breu  llistat amb algunes idees per fer més divertit el seu consum.

Posa molt color

Formes i talls divertits

Ens encanten els gelats!

Beure fruites