Elabora aquestes delicioses mandonguilles de llenties i arròs integral

Les mandonguilles són un plat tradicional que agrada a tothom. Aquesta versió vegetariana és fàcil i econòmica

Ingredients:

  • 1 tassa d'arròs integral ja cuit
  • Una tassa i mitja de llenties pardines ja cuites
  • 1 ou
  • Mitja tassa de pa ratllat integral
  • Mitja tassa de brou de verdures
  • Oli d'oliva extraverge 


Per la salsa:

 
  • 1 Tassa de tomàquet fregit
  • 1 culleradeta d'orenga
  • 2 Cullerades de farina d'ametlles
  • 1 Tassa de brou de verdures


Elaboració:

  1. Posa tots els ingredients per fer les mandonguilles en un bol i barreja bé. Després fes les boles i reserva sobre una safata de forn amb paper. Afegeix-un rajolí d'oli per sobre i introdueix al forn preescalfat a 200 °C uns 10 minuts. Passa't aquest temps, dóna'ls la volta i deixa 5 minuts més.
  2. Posa una cassola a foc, afegeix una mica d'oli i el tomàquet amb l'orenga, la farina d'ametlles i el got de brou, i cuina durant 15 minuts. Quan comenci a bullir, afegeix les mandonguilles i deixar coure 2 minuts i ja podràs gaudir d'aquest nutritiu plat.