Ingredients:
- 350 g de pasta calamarata
- 10 calamars mitjans i nets, s'han de tallar les anelles a la mateixa mida que la pasta
- 5 tomàquets i una cullerada de concentrat de tomàquet
- Mig got de vi blanc
- Oli d'oliva
- All, bitxo i julivert al gust, si us agrada i els nens ho toleren
Elaboració:
- Escalfem en una paella bastant oli d'oliva, hi posem l'all i el bitxo i si no tirem directament els calamars. Els coem fins que evapori l'aigua i llavors afegim el vi fins que s'evapori de nou. Quan aquest evapori el vi, posem els tomàquets i el concentrat.
- Coem tot plegat uns 5 minuts i que quedi una mica caldós i salem.
- A part bullim la pasta en abundant aigua salada i l'escorrem una vegada estigui cuita. Aboquem la pasta a la paella i ho remenem un parell de minuts.
- És moment d'emplatar i posar una mica de julivert picat.