Tres berenars molt saludables i fàcils de fer

El berenar ha de ser equilibrat, sa i nutritiu i defugir dels dolços industrials

El berenar és un dels cinc àpats que hem de realitzar cada dia. Aquest piscolabis que es fa a primera hora de la tarda, ajuda a arribar l'hora de sopar amb no molta gana i ha d'aportar energia per afrontar les darreres hores del dia. En el cas de joves i infants el berenar ha de ser equilibrat, sa i nutritiu i defugir dels dolços industrials.
 

  1. Batut de fruites: Aquesta és una opció molt fàcil i que aporta poques calories. El batut de fruites sacia i aporta molta fibra i vitamines. Podem triturar la fruita amb llet de vaca, llet vegetal o suc de taronja. Podem fer servir poma, plàtan, maduixes, kiwis, pera, maduixes... com més variada millor.
  2. Pa amb tomàquet amb alvocat: Podem torrar pa o amb el pa sense torrar, el sucarem amb tomàquet i li afegirem oli i li posarem l'alvocat a trossos o xafat amb una forquilla. L'alvocat aporta carbohidrats i greix saludable i és molt recomanable pels nens. 
  3. Iogurt grec amb llavors: Sabies que el iogurt grec té el doble de proteïnes que el tradicional? Si a aquest aliment li afegim cereals o algunes llavors aportarem calci, vitamines A i B12, i potassi. Ho podem complementar amb alguna fruita fresca tallada, llavors de xia i algun fruit sec.