Les 6 propietats de les cireres ara que està a punt de començar la temporada

Les cireres són una de les fruites més saludables existents

Tenint en compte que la temporada de cireres està a punt d'arrancar, és una bona manera d'incloure aquest deliciós fruit a les dietes i menús animar als infants a què les mengin. Les cireres són una de les fruites més saludables existents carregades de vitamina C entre altres propietats.

 
  1. Potent antioxidant: Les cireres són riques en antioxidants i aporten molts flavonoides.
  2. Fruita antiinflamatòria: Els experts assenyalen que menjar una cinquantena de cireres diàriament durant quatre setmanes pot reduir significativament els marcadors d'inflamació associats a malalties cròniques. 
  3. Perfectes per anar a dormir: Les cireres contenen melatonina, l'hormona que controla el cicle del son. No hi ha gaires aliments que continguin melatonina. 
  4. Contenen un baix índex glicèmic: L'efecte antiinflamatori de les cireres ajuda a mantenir el cos saludable, que sumat a l'índex glicèmic no produeixen pics en els nivells de sucre i insulina. Per aquest motiu les cireres són protectores contra la diabetis.
  5. Rebaixar el colesterol dolent: Els polifenols de les cireres ajuden a protegir-se de malalties del cor i que degustar-les pot ajudar a disminuir els triglicèrids.
  6. Protegeixen el sistema immunitari: La seva alta aportació en vitamina ajuda al sistema immunitari a estar fort.