contingut promocionat
CERCO SOL LOGO

 

 

Un estiu màgic amb les colònies en anglès de Cerco Sol

L'empresa de lleure educatiu proposa al teu fill un estiu diferent a Cerler (Osca) amb una experiència immersiva en anglès

Estàs buscant unes colònies d'estiu en anglès per a nens i nenes de 7 a 14 anys amb professors nadius i qualificats? Cerco Sol, l'empresa de lleure educatiu amb seu a Manresa, ofereix les millors colònies per al teu fill en un hotel que hi organitzen convivències des de fa 44 anys.

  Apunta'l ara!

Colònies d'estiu en anglès a Osca

Cerco Sol ofereix 'The English Summer Camp Cerler', colònies d'estiu en anglès amb els valors de sempre del lleure educatiu: solidaritat, amistat, sinceritat, etc. i molt entreteniment per aconseguir que el teu fill o filla passi el millor estiu de la seva vida.

A més, viurà una experiència 100% immersiva en anglès amb professors nadius que animaran als nens i nenes a participar en totes les activitats i excursions que es programen durant el dia i la nit.

Atenció personalitzada

Els nens i joves que participaran en les colònies rebran una atenció individualitzada i la ràtio serà d'un adult per cada sis nens per poder vetllar per les necessitats especials de cadascú.

Per què The English Summer Camp Cerler?

Et donem deu raons per escollir aquestes colònies a Osca:

  1. Ubicació impressionant
  2. Ambient segur i protegit
  3. Allotjament còmode i amb bon menjar
  4. Completa immersió a l'anglès
  5. Jocs i esports a l'aire lliure a la muntanya
  6. Excursions que es converteixen en grans aventures
  7. Aprendre anglès de grans mestres
  8. Professorat amable, altament qualificat, amb múltiples talents i habilitats i prové de tot el món: EUA, Regne Unit, Irlanda, Canadà, Sud Àfrica, Austràlia…
  9. Diversió tot el temps
  10. Amistats per a tota la vida

Si vols que el teu fill o filla aprengui anglès i visqui una experiència immillorable, apunta'l a les colònies que proposa Cerco Sol.

  Apunta'l ara!