Sis jocs diferents per passar-ho bé a la platja

A més de veure peixos, fer castells i jugar a les pales es poden fer moltes més activitats

La platja és un lloc ideal per jugar i descobrir nous jocs per passar el dia. A més de veure peixos, fer castells i jugar a les pales es poden fer moltes més activitats. A continuació us donem algunes idees que us poden servir:

  1. Cos enterrat: A nens i nenes els agrada enterra o que els enterrin amb el cap a fora. Aquest joc en haver de cobrir un cos, sobretot els de l'adult és un gran passatemps, ja que es tarda bastant a completar. Perquè la persona que s'enterra estigui còmode li farem un coixí amb la sorra sota el cap.
  2. Túnel sota una gran muntanya de sorra: Per fer aquesta obra es necessita habilitat i paciència. Per aconseguir-ho farem una muntanya de sorra humida i a sota li farem un túnel, amb les mans o pales. El túnel ha de passar per sota la muntanya sense que aquesta caigui.
  3. Estàtua al mar: Quan hi ha onades, sempre que sigui segures i en una zona on els nens toquin de peus o de genolls, ens agafem de les mans cara a cara i aguanten en la posició sense que les onades ens moguin, qui cau primer perd.
  4. Rellotge a la sorra: Dibuixem un cercle a la sorra i li posem a cada hora una pedra o petxines. Just al centre de l'esfera, clavarem un pal que ens dirà l'hora.
  5. Dibuixos a la sorra: Podem dibuixar un cos humà o una cara i decorar-lo amb el que tinguem a la platja, petxines, la nostra mateixa roba, les cremes, ulleres... Imaginació al poder.
  6. Missatges secrets: Abans que les onades els esborrin, podem escriure missatges secrets a la sorra.