El Petit Romea estrena temporada familiar amb una gran festa gratuïta

El Petit Romea estrena nova temporada familiar i ho fa amb una gran festa gratuïta de presentació de temporada 2019-2020. Durant la festa, oberta a tothom, s'alternaran tallers, espectacles i una activitat exclusiva. Una activitat per veure el teatre entre bambolines, gràcies a la fantasma Xirgu.

La festa se celebrarà aquest diumenge 24 de novembre de les 11 h a les 14 h al Teatre Romea, situat al carrer de l'Hospital, número 51 de Barcelona.

A la plaça de la Gardunya s'ubicaran els tallers creatius de treballs manuals: mirades creatives, amulets, art amb música i xapes il·lustrades. A més, i al mateix espai, també se celebrarà un espectacle dels narradors i narradores d'històries breus que descobriran a cau d'orella la programació del Petit Romea 2019-2020. A partir de les 12.30 h podreu gaudir de l'obra Carman de Javier Ariza, en un acte que serà conduït per l'actor Robert Govern.

Més activitats al Petit Romea

Paral·lelament, el vestíbul del Teatre Romea acollirà un espai de lectura creativa, una instal·lació amb jocs sensorials per a nadons i un photocall del Petit Romea.

Les visites teatralitzades les aportarà la fantasma Xirgu per tot l'interior del Teatre Romea, tindran una durada de 30 minuts i aforament limitat. L'activitat s'emmarca en l'#AnyXirgu.