TbKids

Centro de aprendizaje de valores emprendedores y tecnología creativa para niños y jóvenes

TbKids és una iniciativa empresarial pedagògica que compta amb un nou centre innovador de tecnologia creativa i emprenedoria per a nens i joves a Sant Cugat del Vallès.

Treballem en el present per formar la generació següent d'emprenedors tecnològicament creatius que puguin desenvolupar-se amb èxit en un entorn global. Aquest és l'eix fonamental sobre el qual s'edifica tota la pedagogia de TbKids, acompanyat d'una sèrie de valors imprescindibles per aconseguir un desenvolupament personal correcte.

Hem desenvolupat un model innovador d'aprenentatge: interactiu i dinàmic, on utilitzem molts dels últims avenços tecnològics per aconseguir un rendiment òptim. Tot això fomenta que l'aprenentatge sigui interessant, àgil, immediat, inspirador i altament motivador. El nostre equip està format per pedagogs, emprenedors de l'àmbit tecnològic, psicòlegs, educadors infantils i formadors, la majoria dels quals provenen del món empresarial i tenen experiència en el currículum educatiu internacional.

El projecte de TbKids estimula l'emprenedoria tecnològica. Definim i planifiquem els objectius de TbKids sobre cinc eixos principals: la comunicació, la creativitat, el pensament crític, el treball en equip i el pensament digital.

Les activitats que oferim al nostre centre estan dirigides a nens i joves de 4 a 18 anys i s'imparteixen en horari extraescolar. Comptem amb el suport de molts dels últims avenços tecnològics, que fomenten un aprenentatge interessant, àgil, immediat, inspirador i altament motivador. La tecnologia que fem servir és en anglès i els mentors potencien la comunicació oral en aquest idioma.