Rialles

L'altre dia vam anar a conèixer l'espai familiar Rialles; ubicat al carrer Sant Medir, molt a prop del Monestir és un dels primers centres que va obrir les seves portes a Sant Cugat.

Centre Rialles

Concretament va ser l'estiu del 2001 quan la Marta i la Loli, les dues directores del centre, després de detectar una necessitat creixent a la ciutat, van decidir posar en marxa aquest espai acollidor i agradable on els més menuts juguen, aprenen, se senten contents i estimats.

Espai familiar Rialles

Durant el matí i fins a les cinc de la tarda, és un centre infantil per a nens i nenes des dels 4 mesos fins als 3 anys. Un espai lúdic on a través del joc es realitzen totes les activitats del dia. I on el nen pot anar adquirint una autonomia personal, on aprendrà a compartir, experimentar, expressar-se, comunicar-se… en definitiva, a ser feliç.

Espai familiar Rialles a Sant Cugat

A les tardes i els caps de setmana, Rialles és l'espai familiar idoni on poder gaudir de festes d´aniversari, celebracions o, senzillament, on passar les tardes d'hivern amb un grup de mares i pares mentre els nostres fills juguen tranquil·lament.

Festes d'aniversari Rialles

Si sou un grup d'amics i voleu passar una bona estona amb els vostres fills, ara que al parc ja fa fred, teniu l'opció de venir a Rialles. Aquesta és una proposta que ens encanta, creiem que pot ser un molt bon punt de trobada per grups i poder gaudir plegats.

Tarda pares/mares i Gymboree a Rialles

No ho dubteu, acosteu-vos a Rialles segur que trobeu alguna formula que us agrada. Consulteu tota la informació dels Casals de Nadal que fan aquests dies.

Rialles

Sant Medir, 14

08172 Sant Cugat

936 746 738

ludotecarialles@gmail.com

facebook