Pilam Pilates

És un centre on sentir-te millor, cuidar el cos i la ment, compartir experiències i rebre consells. La impulsora d'aquest projecte és la Cristina mare de dos fills i farmacèutica de professió, que després de molts anys de treballar en una empresa multinacional va decidir fer un gir a la seva vida i engegar el seu projecte personal seguint la seva gran passió, el Pilates.

El centre Pilam Pilates està dirigit principalment a la dona, ideal per a aquelles dones que volen seguir cuidant-se o que tenen dolors físics, futures mares que volen seguir mantenint el seu estat físic i mental durant l'embaràs i recuperar-lo en el post-part, aprofundint en aspectes com l'abdomen i el sòl pèlvic. Si ja ets mare també pots venir a practicar-lo amb el teu bebè!

Altres serveis que s'ofereixen per a complementar el benestar de la dona són la fisioteràpia, la fisioteràpia del sòl pèlvic, l'acupuntura, l'acupuntura estètica, la nutrició o la kinesiologia.

En la decoració del centre es respira benestar amb la complicitat de la llum, els colors càlids, la fusta i on tot està cuidat fins l'últim detall. Abans d'entrar o en acabar la classe pots prendre un te a l'espai de trobada.

A les parets hi trobem missatges positius que t'impulsen a millorar. Tot està preparat i disposat per interioritzar la idea que cal dedicar un temps a nosaltres mateixos, millorar la nostra salut física i mental i aconseguir una millor versió d'un mateix.

Les sessions de Pilates estan pensades per a grups entre 4 i 8 persones. Dins les classes es respira un ambient íntim i càlid amb una llum tènue que t'ajuda a concentrar-te en els moviments, el teu cos i la respiració. Es treballa de forma suau però amb intensitat, cada un dels exercicis està pensat per treballar un grup muscular, i vas fent tonificació i estiraments sistemàticament.

Les classes tan es poden fer amb les màquines (Reformer) com a terra (Mat), de forma grupal o bé individualment. I a petició d'algunes dones també es fa "Zumba" i "Dansa del ventre" amb hipopressives, unes classes que tenen molt bona pinta.

El mètode Pilates es basa en un sistema d'entrenament físic i mental on s'estabilitzen els muscles centrals i on es treballa la respiració i l'alineació de la columna mitjançant un exercici suau i controlat. D'aquesta manera, aquesta pràctica ens aporta flexibilitat, enfortim la faixa abdominal i tonifiquem i oxigenem la musculatura...

Recentment, el centre ofereix un servei dedicat a la fertilitat, centrat en teràpies naturals. Es tracta d'unes activitats, tant per la dona com per l'home, que tenen com a objectiu desintoxicar el cos, desbloquejar la persona emocionalment, suplir carències nutriocionals, així com aconseguir un equilibri hormonal.

Dins dels objectius d'aquesta fase, també hi ha establir unes pautes dietètiques, que segons la medicina tradicional xinesa ajuden a millorar la fertilitat i, un testatge kinesiològic per analitzar l'estat del cos. També tenen tractaments específics per la concepció amb reproducció assistida.

Per a conèixer millor el mètode Pilates, d'on prové, els seus beneficis o bé tots els serveis, horaris i preus específics del centre us aconsellem entrar a la seva pàgina web. L'horari és molt ampli obrint des de les 7h del matí fins les 22h del vespre sense interrupció i dissabtes de 9 a 14h.

Us recomanem doncs que passeu a provar una classe gratuïta i ho experimenteu vosaltres mateixos.