Núria Caballé

El centre Núria Caballé està ubicat en una zona molt tranquil·la de Sant Cugat, concretament al carrer Pere Serra, ben a prop de Parc Central. En el centre hi podreu trobar serveis de Fisioteràpia, Osteopatia i Rehabilitació.

La Núria Caballé és especialista en fisioteràpia obstètrica i ginecològica i fa més de 9 anys que dirigeix el centre. El seu equip està format per fisioterapeutes i osteòpates col·legiats, que senten una gran passió per la seva professió i així ho transmeten al pacient.

El centre N?ria Caball?

Ofereixen tractaments individualitzats, utilitzant tècniques manuals específiques per a cada cas. D'altra banda, posen molt d'èmfasi en tractar la causa del problema, ja sigui una contractura, una lesió, una disfunció visceral o una alteració postural. La Núria ens explica que treballant en la prevenció evitem moltes lesions posteriors.

Preparaci? al part N?ria Caball?

A més de la teràpia manual, també hi trobareu serveis d'Osteopatia, Fisioteràpia Esportiva, Gimnàstiques especialitzades, Fisioteràpia Urològica i Fisioteràpia Ginecològica.

Aquesta última és una de les especialitats més desenvolupades en el centre. Tal com ens diu la Núria, "el centre ha apostat per ella, ja que esdevé essencial en les diferents fases de la vida de la dona, especialment durant l'embaràs, el part, el post-part i la menopausa".

Treball amb nens i nadons a N?ria Caball?

Així doncs, el centre ofereix tots els serveis necessaris a cada etapa; preparació al part, recuperació post-part, fisioteràpia del sòl pelvià, massatge infantil... "A través de les classes pre-part, ajudem a les dones a tenir un part més actiu i respectat, tot prenent consciència del que passa durant l'embaràs i el part. També treballem molt per una bona recuperació post-part, tant de la faixa abdominal com del sòl pelvià", explica la Núria.

Hipopresives treball post part N?ria Caball?

Jo vaig conèixer la Núria precisament durant el post-part d'en Jan, després d'una complicació amb la cesària i vaig començar a fer tractament amb ella. Durant el segon embaràs tenia clar que continuaria anant al seu centre per cuidar-me la ciàtica, per prevenir possibles complicacions de cicatrització i per fer la recuperació post-part

Estic molt contenta d'haver estat en mans d'aquestes grans professionals, totalment especialitzades en la matèria. Així és que si esteu a punt de ser mares o ho heu estat recentment us recomano anar al Centre de la Núria.

Núria Caballé

Pere Serra 30 baixos

08172 Sant Cugat

93 583 66 06

centre@nuriacaballe.com