Nanny Mandarin

Nanny Mandarin

Nanny Mandarin té com a principal objectiu facilitar als nens l'aprenentatge del xinès a través de cangurs, cuidadores, au-pairs, professorespersones de servei domèstic.

El Xinès és l'idioma del futur, doncs és el més parlat del món, 850 milions de persones el tenen com a llengua materna. Cada cop és més freqüent que veiem aquest idioma integrant-se a a les escoles.

Si vols que els teus fills aprenguin xinès sense cap esforç, a Nanny Mandarin et podran ajudar. Seleccionen les millors candidates, en funció de les necessitats de cada família, que poden tan donar un cop de mà a les tasques de casa, com també, jugar amb els infants. D'aquesta manera els nens i nenes aprenen l'idioma de manera quotidiana i sense adonar-se'n.

Nens Nanny Mandarin

Nanny Mandarin sorgeix a partir de les inquietuds d'una mare que busca adaptar-se i evolucionar amb els nous temps, dotant al seu fill de les millors eines perquè pugui afrontar amb èxit les demandes d'un futur global i competitiu. La Cecilia, arquitecte de professió, després de tenir el seu primer fill, es va trobar davant el problema habitual de les mares treballadores, qui cuidaria del Juan quan ella hagués d'anar a treballar? Va decidir que la persona que el cuidés li hauria de poder ensenyar alguna cosa que ella no li pogués donar: un idioma de futur. Al cap de força temps buscant, va trobar a la Yen. I va poder comprovar de primera mà com de manera natural i sense cap dificultat el seu fill aprenia el xinès!Nanny MandarinL'experiència va ser tant bona que va pensar que aquesta li podria servir per ajudar a d'altres pares i mares, que tinguessin el mateix interès, a seguir els seus passos. D'aquí la creació de Nanny Mandarin juntament amb una altra mare i amiga, la Blanca.

Juntes formen un molt bon equip, totes dues són arquitectes, mares de nens que aprenen xinès i han decidit emprendre aquest nou projecte amb la certesa que podran facilitar a moltes famílies més, que aquest idioma entri a casa des del primer dia, i que representi un element definitiu i diferencial en el currículum futur dels seus fills.

familia nanny mandarin

Creiem que és una molt bona proposta i la millor manera que els nostres fills aprenguin aquest idioma, per nosaltres tant complicat. Doncs quan més petit és un nen més possibilitat que integri la llengua de forma natural, i per tant, sigui multilingüe. Els nostres petits tenen unes capacitats il·limitades per aprendre i pels idiomes. El seu cervell plàstic prepara i forma estructures neuronals que teixeixen el terreny per aprendre fàcilment les llengües, i per tant cal aprofitar aquesta avantatge i no deixar passar el temps.

No ho dubteu si voleu que els vostres fills aprenguin xinès, Nanny Mandarin és una molt bona opció.