Llar d'infants Quitxalla

Som una petita gran escola. Disposem d'un ampli horari (adaptat a les necessitats de cada família) i una única línia per franja d'edat (fet que ens permet crear un ambient familiar). Formem un equip educatiu multidisciplinar integrat per educadores, pedagogues, psicòlogues i psicopedagogues (fet que ens permet identificar les necessitats de cada nen/nena, i, en col•laboració amb les famílies, establir aquelles pautes necessàries per atendre les necessitats dels infants).

Quitxalla és una Llar d'Infants,regulada pel Departament d'Ensenyament, ubicada a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès), amb àmplies instal.lacions, contacte directe amb la natura i un entorn familiar ideal pel creixement dels nens i nenes!

Les activitats que promovem tenen com a principal objectiu afavorir el desenvolupament global de tots els infants considerant a cada nen i nena com a individu i alhora com a persona activa i integradora d'un col·lectiu.

Apostem per unes activitats d'exploració i sensorials. L'infant n'és sempre el protagonista, respectant i considerant els seus interessos, motivacions i preferències.

APRENEM JUGANT I MOVENT-NOS: aprenentatge a través del joc, ja que en aquestes edats és el mètode per excel·lència.

GAUDIM DE LA MÚSICA: gaudim de la música d'una manera experimental, a través del treball de les qualitats del so, la manipulació d'instruments, l'expressió corporal , el cant i la dansa. Treballem amb tot tipus de músiques d'arreu del món i aprofitem la música com a element de relaxació.

VIVIM LA NATURA: no només ens ho passem bomba jugant, sinó que també cuidem del nostre hort, dels nostres arbres fruiters, i fem un munt d'activitats a l'exterior. Aprofitem així estar en un entorn tranquil allunyat dels nuclis urbans.

 EXPERIMENTEM AMB TOTS ELS SENTITS: promovem la curiositat i les ganes d'aprendre a partir d'activitats d'experimentació, observació, manipulació i descoberta. Els nens són els principals protagonistes del seu aprenentatge i són ells mateixos qui, manipulant tocant i observant diferents textures, materials, objectes... descobreixen el món que els envolta i en gaudeixen.

DESCOBRIM LES NOSTRES EMOCIONS: fomentem la comunicació i l'expressió dels sentiments i les emocions. Donem als petits les eines per desenvolupar habilitats comunicatives i  la capacitat de relacionar-se amb els companys i amb la gent del seu entorn.