Kiva

En un dels carrers de vianants més concorreguts de la ciutat, trobem Kivauna botiga de productes per a la llar i regals, tant per nens com per grans, especialitzada en articles de disseny nòrdic.

Fa sis mesos que Kiva, va obrir les seves portes de la mà de la Meritxell i l'Esther dues cosines -i alhora mares- que volien trobar a Sant Cugat productes de regal de qualitat amb un disseny especial. Això les va portar a crear Kiva.

Botiga Kiva

El nom, que en finlandès vol dir agradable, simpàtic, bonic, amable, defineix perfectament la botiga. T'ho quedaries tot!

Nom Kiva

La Meritxell ens explica que tenen especial cura en oferir articles fets a mà i respectuosos amb el medi ambient. També reserven un espai anomenat "Disseny km.0", per potenciar els dissenyadors locals. Tots els productes estan especialment escollits amb la intenció d'oferir articles de qualitat i amb bon disseny. La botiga és molt maca i a més tot està molt ben posat per facilitar que puguis mirar cadascun dels articles. Dóna gust de veure!

Interior botiga Kiva

A l'entrada hi ha una secció de productes per a nens i nenes amb marques tan reconegudes com Rice, Haba, Sebra, Omm Design entre d'altres. Pots trobar des de una vaixella divertida de melamina, fins a una llumeta amb forma de conill o coixins amb forma d'animals... uns fantàstics articles que t'emportaries a casa amb els ulls tancats.

Productes per nens Kiva

Nosaltres som uns enamorats d'aquests tipus de productes: a casa tenim part de la vaixella de melamina Rice i us puc ben assegurar que és una de les millors compres que he fet. A la botiga, en Jan i la Berta s'ho volien quedar tot: els coixins, els ninos, els plats...

Jan Petit a Kiva

La Meritxell tenia molt clar que a la botiga també hi havia d'haver un espai especialment pensat pels nens, perquè poguessin dibuixar i pintar mentre les mares i els pares miren tranquil·lament. Fixeu-vos quina súper pissarra!

Us convido a que aneu a veure la botiga. Estic segura que us agradarà!

Kiva

Carrer Santiago Rusiñol, 8

08172 Sant Cugat 

935 897 797

info@kiva.cat

facebook