Jugaia

A Jugaia hi trobaràs jocs i joguines divertides però que a més transmeten valors positius, són integradores de totes les necessitats del nen i respectuoses amb l'entorn.

Jugaia és una botiga de joguines diferent. Primer perquè es compra per Internet i reps la comanda còmodament a casa, sense les presses ni les cues habituals... Però això sí: amb servei de 24/48h i totes les garanties de pagament i reemborsament. De fet, ens agrada dir ben alt que si no t'agrada el que reps, ho pots tornar sense cap tipus de cost (ni tan sols el de devolució): totalment gratuïta.

També som diferents perquè venem jocs i joguines divertides però que a més transmeten valors positius, són integradores de totes les necessitats del nen i respectuoses amb l'entorn. Procurem treballar amb proveïdors locals i amb propostes innovadores. A Jugaia hi trobaràs tot tipus de jocs i de joguines, però sempre amb un punt particular.

El millor que pots fer és entrar a www.jugaia.com i donar-hi un cop d'ull.

També pots trucar-nos al 93 515 60 41, escriure'ns a hola@jugaia.com o fer un skype (som skypejugaia). Estem encantats de parlar, de veritat!

l segueix-nos al Facebook!

Aquesta és una iniciativa d'un grup de persones del Vallès Occidental que creuen que a través del joc es construeix una visió del món i d'un mateix... i això s'ha de cuidar!