Paula Dietz Rauber

La Paula Dietz Rauber és una fotògrafa professional, mare de dos fills, que des de fa més de 10 anys es dedica a fer fotos de família, nens, bebès i embarassades. Si voleu fer un regal especial per la família o per a vosaltres mateixos, us recomanem que la conegueu.

Actualment a part de la fotografía infantil i familiar, la Paula ofereix altres serveis com retrats per a emprenedors, retrats per a xarxes socials i currículums, així com fotografia de producte i lifeslyle.Fotos Paula Dietz Rauber

Nosaltres la vam conèixer per uns amics que cada any fan una sessió amb ella i tenen unes fotografies de família precioses. Així va ser com ens vam trobar una tarda de tardor al Parc Central amb els nens per fer la sessió, ens feia molta il·lusió tenir unes bones fotos.

La Paula ens va explicar que li encanta el contacte directe amb les persones que li permeten documentar una part de la seva vida i també que les emocions i els vincles familiars són la seva inspiració.

Després de les presentacions i d'explicar a en Jan i la Berta el que faríem, ens va dir quin seria el millor lloc per començar, tenint en compte la llum, els colors, etc.  La Paula se'ls va posar ràpidament a la butxaca: correr, amagar-se, tirar fulles, activitats per divertir-se mentre feien les fotografies. L'estona va passar volant i els nens van gaudir molt. El resultat: aquestes fotos tant xules que veieu, són espectaculars de llum, de colors i d'expressió dels nens! Jo mai aconsegueixo fer una foto així, per això no les tenia totes i pensava que seria molt difícil que col·laboressin.

Fotos família Paula Dietz Rauber

Un dels moments més divertits va ser amb les fulles, les tiraven amunt i s'ho passaven bomba! Les fotos transmeten aquesta diversió.

Foto famíla Paula Dietz RauberDes de l'altra banda podeu veure com treballa la Paula per captar la seva atenció i aconseguir que mirin a la càmera. Què us sembla? No hi ha color entre les meves fotos amb les seves.

Making off Paula Dietz Rauber

És per això que us deia, si voleu fer un regal especial, no ho dubteu! Truqueu a la Paula i feu una sessió amb ella, els preus no són cars, s'adapta molt a les necessitats de cada família. Tindreu una col·lecció de fotos especials per recordar tota la vida.

Si sou families del CLUB de Jan Petit, us podeu beneficiar d'un 10% de descompte en una sessió familiar.

Paula Dietz Rauber

636 495 456

paula@paulafotografia.com

web

facebook