Era Meu

Ja tenim a Sant Cugat la primera botiga d'articles de segona mà específicament per a nadons i nens; Era Meu.

Les dues impulsores del projecte són la Laura i la Marta, dues germanes que sempre han estat vinculades al món dels nens i que, en detectar la necessitat, no s'ho van pensar dues vegades.

Marta i Laura Era Meu Sant Cugat

La Laura ens explica que "Era Meu, pretén fomentar un consum més responsable per donar sortida a tots aquells productes que queden nous i alhora poder adquirir-ne d'altres a molt bon preu i en perfecte estat".

El seu lema és: Ven tot el que no vulguis i compra tot el que necessitis!... És a dir, que ens proposen vendre allò que ja no ens fa servei per poder comprar el que necessitem a un bon preu i de qualitat.

La botiga és molt maca, l'espai és lluminós i agradable; les parets són blanques combinades amb un terra de fusta. Està tot molt ben posat i organitzat i ràpidament trobes el que necessites.

Entrada Era Meu

Els productes que hi podrem trobar són cotxets, bressols, joguines, hamaques, trones... segur que et sorprendrà la varietat d'articles que hi tenen!

Si volem vendre algun objecte, hem de posar-nos en contacte via mail o telèfon amb la Laura. Si el producte està en perfecte estat el podrem deixar a la botiga en dipòsit fins que algú el compri (90 dies). Un cop venut ens abonaran un percentatge de la venda. El preu de l'article el fixarà Era Meu, segons el preu del mercat.

Si volem comprar, nomès cal que visitem la botiga i seleccionem els productes que ens agraden. Els trobarem a molt bon preu.

Era Meu Sant Cugat

Com a novetat, a partir d'ara també vendran roba. Així que quan feu el canvi d'armari penseu si voleu vendre la roba. Sobretot la de nadó que queda com nova.

Era Meu

Passeig Torre Blanca num. 8-10

08172 Sant Cugat del Vallès

T. 930 081 027

info@erameu.es