Abraçades

Oferim serveis i activitats completament gratuïts o de preus molt ajustats. Volem promoure una vida harmònica, ecològica, cooperativa i saludable

Abraçades és una entitat sense ànim de lucre que neix a Sant Cugat del Vallès, de la mà d'algunes famílies a les quals ens mouen inquietuds i necessitats comunes: la necessitat de projectes, activitats i espais que fomentin i promoguin la lactància materna, la criança natural i l'educació respectuosa dels infants.

Som conscients que hi ha molta oferta d'activitats dins d'aquest sector, però en canvi, són necessàries propostes desinteressades que arribin a tothom.

Oferim serveis i activitats completament gratuïts, i quan no podem oferir la gratuïtat, ajustem els preus al màxim per tal de fer-los el més populars posibles.

A més a més, des d'Abraçades pretenem crear una xarxa d'establiments i professionals vinculats amb la lactància, la criança natural i respectuosa, l'educació i en general; afins a viure d'una manera més harmònica, ecològica, cooperativa i saludable.

Com col·laborar amb nosaltres:

  • Aportació econòmica: com a col·laborador nostre, tens el dret d'associar-te amb nosaltres i pagar la qüota anual o bé, pots fer donacions puntuals a la entitat.
  • Beneficis als socis: ofereix descomptes a tots els socis d'Abraçades en els teus productes i/o activitats.
  • Voluntariat cooperatiu: com a empresa, ajudan's amb la col·laboració dels teus professionals, cedeix-nos espais de trobada, materials, etc.