Viu la tardor en família

Les comarques de Barcelona són el destí ideal per gaudir d’unes vacances o d’una escapada de tardor en família

Estàs buscant un destí turístic segur per anar-hi amb els nens? Doncs deixa de fer-ho, que ja l’has trobat. Les platges, les muntanyes i els pobles de les comarques de Barcelona us han trobat a faltar i estan desitjant veure-us... És veritat que algunes coses han canviat en els darrers mesos, però moltes segueixen igual i d’altres fins i tot han millorat. Així que us hem preparat una selecció de propostes perquè pugueu gaudir junts d’experiències inoblidables. Ara és el moment de compartir amb aquells qui més estimes un territori ric i divers que us està esperant. Benvinguts!

• Feu càmping a primera línia de platja

Despertar-se amb la remor de les onades és un dels grans plaers de visitar Costa Barcelona i una bona manera d’aconseguir-ho és allotjant-te en un càmping del litoral. Al Garraf, al Maresme i al Baix Llobregat pots dormir a primera línia de platja en molts establiments que compleixen tots els requisits per garantir-vos una estada còmoda, segura i entretinguda. I si prefereixes anar més per lliure i viatges en autocaravana, vine també al càmping! Aprofita els seus serveis i gaudeix d’un bon descans.

• Apreneu i divertiu-vos en plena natura

Si a vosaltres el que us atrau de veres és la muntanya, estareu encantats amb els càmpings ubicats a Pirineus Barcelona. El Parc Natural del Cadí-Moixeró, al Berguedà, acull una biodiversitat tan gran que els teus fills aprendran moltíssim amb les sortides d’observació de la fauna que allí s’organitzen i voldran saber-ho tot de la vida, les característiques i els costums dels animals.

• Descobriu la vida de camp més autèntica

Si, a més d’allotjar-vos en un entorn natural, us ve de gust gaudir intensament de la vida de camp, podeu fer estada en una casa rural: a pocs quilòmetres de la Barcelona metropolitana trobareu una àmplia oferta d’establiments amb nivells excepcionals de qualitat i serveis d’atenció personalitzada. I el millor és que molts d’aquests són explotacions agrícoles i ramaderes en actiu i conviden els seus visitants més menuts a participar en les tasques quotidianes. Recollir els ous de les gallines, donar de menjar als cavalls, munyir les vaques o esquilar les ovelles són algunes de les propostes més amenes i enriquidores que podeu fer en família a les comarques de Barcelona.

 

Una imatge d'una ruta per Montserrat FOTO: S. Boixader - Diputació de Barcelona

Una imatge d'una ruta per Montserrat FOTO: S. Boixader - Diputació de Barcelona 

 

• Animeu-vos a practicar esport en família

Als amants dels esports i de les experiències intenses us encantarà posar rumb al Maresme. Concretament, a Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar o Santa Susanna, ja que la infinitat d’activitats que es poden fer en aquestes boniques poblacions de Costa Barcelona us garanteixen moltes hores de joc i d’exercici físic. Santa Susanna i Calella ostenten, orgulloses, dues marques turístiques (‘Destí de Turisme Familiar’ i ‘Destí de Turisme Esportiu’), i aquesta especial sensibilitat a les necessitats tant dels més petits com dels entusiastes de l’activitat física les fan especialment ideals per al turisme familiar.

• Banyeu-vos o feu activitats aquàtiques en aigua dolça

Fins i tot a la tardor, un dels luxes de fer una escapada a les comarques de Barcelona és poder banyar-se en aigua dolça. Les possibilitats de nedar a l’aire lliure i de fer activitats aquàtiques són molt nombroses! Al pantà de Sau i a l’embassament de la Baells podeu fer recorreguts en piragua o en caiac. I encara que per arribar al Gorg Negre haureu de fer una bona caminada, l’excursió val molt la pena; amb un espectacular salt d’aigua que el va reomplint, aquest racó del riu Gaià és un dels llocs més bonics del Parc Natural del Montseny.

 

Més informació:

Barcelona és molt més

Turisme familiar a les comarques de Barcelona

Cases rurals de les comarques de Barcelona

Càmpings de les comarques de Barcelona

Descobreix el turisme familiar