Aquest any adopta la regla dels quatre regals de Nadal

Rebre massa joguines fa que nens i nenes els donin poc valor i moltes joguines acaben oblidades en algun racó

Si sou de les famílies que no us agrada que els vostres fills rebin massa joguines per Nadal, la regla dels quatre regals està pensada per a vosaltres. L'excés de regals sobreestimula els nens, redueix el nivell de tolerància a la frustració i els pot convertir en nens insatisfets de manera permanent.

Rebre massa joguines fa que nens i nenes els donin poc valor i moltes joguines acaben oblidades en algun racó. Però, que els podem regalar que els resulti útil i els faci il·lusió?

  1. Una cosa per fer servir: Els infants creixen ràpid, per la qual cosa necessiten renovar l'armari amb freqüència. Podem encertar amb una dessuadora de Spiderman que li agrada, les sabatilles de moda, un pijama amb els seus personatges favorits.
  2. Una cosa per llegir: Amb un llibre encertaràs segur i els ajudaràs a adoptar l'hàbit. Els llibres enriqueixen i podem obtenir recomanacions per a les edats a qualsevol llibreria.
  3. Una cosa molt desitjada: Els nens tenen la il·lusió de rebre tot el que han demanat i sempre hi ha un regal que els fa més il·lusió que els altres, i per això aquest no pot faltar a la llista.
  4. Una cosa que necessitin: Incloure regals que necessiten per al seu dia a dia és una bona manera d'ensenyar-los a valorar aquestes petites coses. Pot ser material escolar, productes d'higiene personal com colònies, raspalls, gomes de cabell, material per a fer les extraescolars o algun instrument musical.