Vine a la Festa Posa't la Gorra!

Vine a la Festa Posa't la Gorra!- Pares i Nens

Des de Pares i Nens volem recolzar aquesta Festa Posa't la Gorra! que organitza AFANOC, pels Nens i Adolescents amb càncer, aquest dissabte dia 16 de desembre a la Plaça de la Cascada Monumental al PARC DE LA CIUTADELLA de 10'30h a 14h.

Aquest any la Festa és amb un format renovat, OBERTA I GRATUÏTA per tothom, voleu saber les activitats?

  • INICI DE LA FESTA: Gran cercavila amb gegants, falcons, tabalers i més cultura popular.
  • ESCENARI: Hip Hop de Brodas Bros Junior, la música de Atentoesquivo, Bhuos i una sorpresa final a càrrec f'una formació del panorama pop rock català.

El punt àlgid serà la lectura del Manifest a càrrec de dos infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats dels representants institucionals.

La dinamització de la festa serà a càrrec de l'Ana Polo i el Quim Morales, presentadors del programa de ràdio La Segona Hora de RAC 1 i de Catalunya en Directe de 8 TV.

Al llarg del matí es podrà gaudir de TALLERS I ACTIVITATS per petits i grans.

La GORRA, símbol de l'entitat, serà necessària per participar de la festa. Enguany ha estat dissenyada per DESIGUAL, creant una gorra alegre i explosiva!

Quin és l'objectiu de la campanya?

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també, recaptar fons amb la finalitat de:

  • Mantenir i millorar "la casa dels Xuclis", casa d'acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants amb càncer que vénen a rebre el tractament als hospitals de referència.
  • Per seguir ampliant i mantenint els serveis que s'estan donant des de l'AFANOC a les famílies que tan ho necessiten.

Posa't la gorra per ser igual i vine a la festa que ens fa iguals!

Us recomanem molt aquesta festa per anar amb tota la família, ja que pensem que és una gran oportunitat per a seguir educant en valors, valors com l'empatia, la solidaritat i el compartir un espai, una festa i una gorra per ser tots IGUALS, doncs tots són INFANTS.