Resum i recomanacions per la manifestació "No tinc por"

Resum i recomanacions per la manifestació "no tinc por"- Pares i Nens

Pares i Nens ens sumem a la manifestació "No tinc por" organitzada per mostrar el rebuig als atemptats i la crida a la pau.

La manifestació és avui, dia 26 a les 18h de la tarda.

ON?

La manifestació recorrerà des de la cruïlla de Diagonal amb Passeig de Gràcia fins la Plaça Catalunya i la capçalera es situarà a l'alçada de la Gran Via de les Corts Catalanes. Per tant, en aquest tram us podeu situar on vulgueu.

FINAL

Serà a la plaça Catalunya on hi haurà un escenari per celebrar l'acte final de la marxa.

ACTE

En la primera part, Rosa Maria Sardà i Míriam Hatibi llegiran uns textos, amb la col·laboració de Lluís Pasqual, director del Teatre Lliure.

En la segona part, Peter Thiemann, violoncel·lista de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, i Guillem Gràcia, estudiant de violoncel, interpretaran "El cant dels ocells".

L'escenari estarà guarnit amb decoracions florals del Gremi de Floristes de Catalunya. El fons de l'escenari serà el dibuix de "Barcelona" amb crespó que va fer l'artista Frederic Amat acompanyat del lema de la manifestació "No tinc por" en diferents idiomes. ??Durant la manifestació, diversos voluntaris repartiran entre els assistents milers de flors vermelles, grogues i blanques, que són els colors de la ciutat de Barcelona.?

TRANSPORT

Es reforçarà un 40% la capacitat del metro i un dispositiu especial vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge.

La renfe i ferrocarrils de la Generalitat també reforçaran els seus serveis.

Les línies dels autobusos i els serveis quedaran alterats entre les 16h i les 21h. La informació de les afectacions es farà a través del compte de twitter @TMBinfo.

ANEM DE BLAU!

170 entitats fan una crida a anar de blau a la manifestació per rebutjar les polítiques que "promouen? ?guerres? ?i? ?alimenten? ?conflictes? ?armats,? ?mitjançant? ?la? ?venda? ?i el comerç? ?d'armes? ?a? ?països? ?com? ?Aràbia? ?Saudita,? ?i que? ?apliquen? ?polítiques? ?repressives? ?i? ?antiterroristes? ?que fomenten? ?l'espiral? ?de? ?violència". També es denuncia l'incompliment de l'acollida de persones refugiades, la repressió de les mobilitzacions populars o el ?foment? de ?l'odi,? ?el? ?racisme,? ?la? ?xenofòbia? ?i? ?la? ?islamofòbia.

Aquest color simbolitza la lluita dels darrers temps a favor de l'acollida de les persones refugiades i el mar Mediterrani. També és transmetre una imatge de gran onada que desbordi els carrers.

Pares i Nens ens adherim a aquesta iniciativa fonamentada amb els valors a la convivència en la diversitat, tal com nosaltres proclamem a la nostra revista, la pau entre els pobles i en contra de les polítiques que recolzin directa o indirectament els fonaments del terrorisme. Perquè estimem tots els pobles i totes les cultures, les famílies i els nens i nenes, sigui quin sigui el seu orígen, raça, ideologia i religió.

RECOMANACIONS:

-NENS I NENES:

- Han d'anar ben identificats!! Podeu posar-lis un collaret penjat amb la seva identificació, o bé, escriure amb un retolador PERMANENT, en lletra grossa i clara, al canell del braç o a la part superior, un o dos números de telèfon vostres amb el vostre nom, el nom del nen i edat.

- Acordeu amb ells un PUNT DE TROBADA CONCRET!! que sàpiguen anar i coneguin, hi podeu anar tots junts abans de la manifestació, i dir-lis, per exemple: "si et perdéssis o ens perdéssim, no et preocupis, busca un policia o un adult i vingueu a AQUEST QUIOSC davant del bar que es diu Zurich, el veus? Llegeixes el nom? Nosaltres et vindrem a recollir a aquí".

- Naturalment aquest seria el cas quan no ens haguéssim pogut comunicar prèviament per telèfon, però sempre va bé tenir un lloc de trobada, sigui com sigui, per si de cas.

- En el moment que fem això tranquil·litzem-lo abans, com hem fet a l'exemple, i diem-li que és molt fàcil perdre'ns quan hi ha molta gent, que si passa no es posi nerviós i faci el que li hem dit. De totes maneres també expliquem-li que precisament per això és important que no es despisti i que no marxi del nostre costat sense dir-nos-ho prèviament.

GENERALS:

- Utilitzeu el transport públic, i si pot ser el metro millor, ja que l'accés en superfície estarà restringit.

- Eviteu baixar com a destinació del metro (sobretot a prop de les 17h) a: Diagonal, Passeig de Gràcia i Catalunya ja que es preveu que estarà força colapsat (millor baixar en una altra parada i anar la resta a peu).

Consulteu aquí el mapa de les estacions de transport públic de la manifestació

- Si aneu en cotxe a partir de les 16h sapigueu que es tallaran els següents carrers:

Avinguda Diagonal – Jardinets de Gràcia – Còrsega – Pau Claris – plaça d'Urquinaona – Fontanella – plaça de Catalunya – Pelai – plaça de la Universitat – ronda Universitat – Balmes – avinguda Diagonal.

També podrien tallar-se si fós necessari aquests altres:

– Costat Llobregat:

Plaça Letamendi – Aragó – Balmes – ronda Universitat – plaça de la Universitat – Aribau – Aragó – plaça Letamedi

– Costat Besòs:

València – Roger de Llúria – plaça d'Urquinaona – Pau Claris – València

Consulteu AQUÍ el mapa amb les restriccions.

- No porteu motxilles voluminoses aneu amb bosses petites.

- No difoneu rumors ni creeu alarmes innecessàries.

- Tingueu paciència (això us ho diem nosaltres!) doncs hi haurà molta gent, i fàcilment ens podem "agobiar" i posar nerviosos.

ENDAVANT!! ENS VEIEM A LA MANIFESTACIÓ PER LA PAU I EN CONTRA DEL TERRORISME!!

Resum i recomanacions per la manifestació "no tinc por"- Pares i Nens