Tornant a la rutina

Tornant a la rutina- Pares i Nens

Foto: Ariadna Brunet

Doncs així sense pensar-ho tornem a estar al setembre entre classes i extraescolars. Això vol dir la tornada a l'escola (molt desitjada per un sector i poc per altres), escola nova en alguns casos, etapes noves o diferents, canvis, llistes de llibres i de materials interminables, ... en fi un seguit de coses que porten molta feina: llibres per folrar, bates que comprar, sargir o arreglar, material a comprar/recuperar, ... Això multiplicat pel nombre de fills i "voilà"!

A tot això cal afegir les activitats extraescolars i el seu encaix dins la conciliació familiar col·lectiva, si dic col·lectiva perquè aquí entren membres familiars com tietes, àvies, avis, tiets, ....

Però i nosaltres? Sí, sí nosaltres! On entrem en tot això? Durant molt de temps estem immerses dins d'aquest món i ens deixem, ens descuidem i no tenim temps per a nosaltres, i perdoneu però això no potser, penseu que "una mare feliç = a nens feliços".

Per tant si nosaltres estem bé, afrontarem les coses de diferent manera i la criança dels nostres fills no és diferent, si estem bé veurem les coses diferents.

Que vull dir? Doncs que on està la "nostra estoneta", el "nostre temps"? Fer aquella cosa que ens fa feliç i ens evadeix de la rutina i ens fa sentir bé? Algunes ens agrada fer ganxet, mitja, esport, anar a caminar, fer un cafè amb les amigues, llegir, piscina, caminar per la platja, ioga, ... El què sigui.

Busquem aquest temps per dedicar-nos a nosaltres mateixes, per "consentir-nos", és molt important! Què voleu fer?

Busqueu el temps i endavant amb el repte, comencem per coses petites, que podem assolir de mica en mica.

Jo de moment ja m'he apuntat al gimnàs, així que per alguna cosa es comença i fins i tot i vaig! Què esteu fent vosaltres?