Gaudir de la platja a l'hivern

A casa anem a la platja tot l'any. Suposo que el fet de tenir el pare de família surfista hi influeix, i també, és clar, viure en un poble costaner.

La platja a l'hivern és un lloc increïble, està en calma, sense el bullici estiuenc, solitària, i si el clima és suau, et permet fer-hi activitats en família.

Val la pena gaudir del què la natura ens ofereix al costat del mar, i si no teniu la platja a prop, planifiqueu un dia per anar-hi. Aquí teniu algunes idees a fer amb els petits de casa:

  1. PASSEJAR

Un passeig tranquil és beneficiós per a la nostra salut. Si està plovent o fa fred abrigueu-vos bé, val la pena, encara que sigui només per escoltar el so de les onades com trenquen. Si el dia és assolellat, encara que refresqui una mica, podeu descalçar-vos i el gaudireu molt més.

I els nens? Podeu seguir les petjades dels ocellets a veure fins on us porten, recollir petxines per emportar a casa, seure una estona i jugar amb la sorra. I si teniu gos també pot venir (sempre que les ordenances del municipi ho permetin).

El passeig pot acabar gaudint de la posta de sol plegats, ideal oi?

Gaudir de la platja a l'hivern- Pares i Nens

  1. FER UN PÍCNIC

Esmorzar, dinar o berenar. Prepareu unes carmanyoles, beguda, les tovalles i aneu a passar el dia a la platja. Fer un pícnic asseguts a la sorra, prenent el sol o veient com els surfistes desafien el fred intentant aconseguir la millor onada, pot ser un pla de diumenge ideal.

Gaudir de la platja a l'hivern- Pares i Nens

  1. PESCAR EN BONA COMPANYIA

La pesca és una afició molt relaxant, de la qual es pot gaudir tot l'any, encara que faci fred, si el mar no està massa mogut. Només cal abrigar-nos bé, preparar un bon termos amb alguna beguda calenta que ens agradi i gaudir de la companyia d'algun familiar o amic.

Gaudir de la platja a l'hivern- Pares i Nens

  1. PRACTICAR ESPORT

Córrer, jugar a pilota, fer ioga o practicar surf. No us sembla un bon pla?

Gaudir de la platja a l'hivern- Pares i Nens

  1. FER VOLAR UN ESTEL

Els estels són la forma ideal d'aprofitar un dia de platja ventós sense mullar-nos. Tindreu molt espai per volar el teu estel sense problemes i podreu conèixer gent que comparteixi la vostra afició.

 Gaudir de la platja a l'hivern- Pares i Nens

  1. FOTOGRAFIAR EL PAISATGE

Si sou aficionats a la fotografia, un temporal per exemple, us pot oferir unes instantànies espectaculars! Així que prepareu les càmeres i cap a la platja falta gent!

Gaudir de la platja a l'hivern- Pares i Nens

Gaudir de la platja a l'hivern us aportarà experiències memorables, us recomano provar-ho!