El carret de l'art

Carret de l'art- Pares i Nens

A casa ens agrada fomentar les habilitats creatives i manuals. El meu marit és molt creatiu (sobretot en l'àmbit musical i a l'hora d'inventar-se històries) i a mi m'encanten les manualitats des de petita.

Per això sempre he intentat fer coses maques amb els meus fills, per contagiar-los aquesta passió per l'art i despertar la seva creativitat. Ens agrada buscar jocs o activitats que els ajudin a pensar i fer servir la imaginació. M'encanta buscar idees de manualitats al pinterest, etc. per fer-les amb ells a casa. Hi ha hagut una època en què em motivava més a mi que a ells (suposo que eren massa petits) però en canvi ara els hi encanta! :) De tant en tant mirem la carpeta del mòbil on tinc un munt d'imatges amb jocs xulos i manualitats que he vist per instagram o pinterest i les mirem i així decidim què fem.

Per això fa molt temps que volia tenir a casa un carret de l'art. Havia vist molta gent que feia servir aquests carrets d'Ikea, els quals ??són genials per tot tipus de coses. I l'opció de guardar el material d'art és la que més em fascinava.

Així que aquest va ser el nostre "caprici" de les vacances: comprar el famós carret i omplir-lo de tots els nostres materials (que ja comencen a ocupar): llapis de colors, retoladors, cintes de washitape, fulls de colors, pintures, pinzells, coles, gomets, pompoms, etc.

Em va costar decidir-me pel color perquè són tots molt xulos però al final va guanyar el claret, perquè crec que a llarg termini és més versàtil per si un dia decidim fer-lo servir per a una altra cosa (hi ha idees genials a la xarxa: per guardar bolquers i cremes del nadó, per estris de cuina, etc.).

De moment hem posat només materials que poden fer servir els nens (jo encara tinc més coses però de moment les guardo en un altre lloc). Hem fet servir caixes amb tapa per a totes les coses que no pot tocar la més petita (18 mesos) com pots de pintura, tisores, etc. I altres caixetes que fan de separador pels diferents materials i així queda tot més endreçat.

Carret de l'art- Pares i Nens

Imagino que anirà evolucionant a mesura que els dos vagin creixent i les nostres manualitats també. Però de moment estem molt contents amb el nostre carret de l'art.

Em sembla un encert poder traslladar-lo per la casa al nostre gust, perquè solem canviar la distribució de les coses de tant en tant. Així segons on ens posem a treballar el podem portar amb nosaltres.

Què us sembla la idea? Teniu a casa algun racó dedicat a l'art?