Com crear un calendari de fotografies personalitzat

Com crear un calendari de fotografies personalitzat- Pares i Nens

Ara que comencem un nou any, què millor que començar-lo amb totes les nostres fotografies que hem fet durant tot l'any passat i tenir-les ben organitzades en àlbums digitals, discs durs i/o fent un Calendari amb una selecció de Fotografies.

Fa uns anys quan fèiem servir les càmeres analògiques amb carrets, omplíem caixes amb fotografies, o regalàvem còpies que ens demanaven, però tot ho teníem a mà o ho podíem palpar. Ara ja no és així, ho tenim però no ho palpem i probablement acabem perdent moltes fotos si no ho organitzem bé o fem unes bones còpies de seguretat.

Generalment avui en dia tenim les fotos guardades en carpetes a l'ordinador o al mòbil i no es mouen d'allà, moltes vegades amb el perill (que li ha passat a més d'un) que s'espatlli l'ordinador i perdem totes les nostres fotografies…. Per això es tant important fer les còpies de seguretat.

La primera opció es comprar discs durs externs (més d'un) i guardar les fotografies per si s'espatlla un disc dur que tinguem l'altre per recuperar la informació. La segona opció és la "còpia núvol", que és una còpia externa on-line, que si passés algun fet en el nostre domicili i no poguéssim recuperar els nostres discs durs tenim la opció de la còpia núvol que sempre la podrem recuperar. Alguns exemples són: Google Drive, Dropbox, iCloud, Copy, One Drive.

I per últim us vull proposar com he comentat al principi de l'article fer un calendari per aquest nou any i poder gaudir del calendari amb les vostres millors fotografies de l'any passat. És molt senzill, hi ha moltes pàgines web que et donen plantilles de calendaris i segur que el vostre laboratori més proper de casa us donarà un enllaç perquè us pugueu baixar les plantilles també per fer a casa.

El calendari personalitzat és una molt bona opció per fer un regal o fer-vos-el a vosaltres mateixos. Que bonic quan van passant els anys i de tant en tant, alguna tarda de diumenge ens podem seure junts amb amics o familiars i mirar algun àlbum fotogràfic recordant Bons moments.

Enllaços per crear calendaris digitals:

Opció 1 de calendari personalitzat 

Opció 2 de calendari personalitzat

Opció 3 de calendari personalitzat

Opció 4 de calendari personalitzat