Prepara la tornada a l'escola estalviant

colora per a l'escola

Amb la tornada a l'escola aquí al costat, arriba el moment de mirar el material que falta per iniciar el curs. La tornada a l'escola significa un sobrecost per a les famílies.

Podem estalviar en alguns conceptes de manera fàcil i senzilla seguint aquests passos.

5 consells per tornar a l'escola estalviant

  1. Abans de començar a comprar, hem de valorar allò que tenim i revisar tot el que tenim a casa. No cal estrenar cada any motxilles o sabates. Hem de veure en l'estat que estan i valorar si amb uns simples retocs podem allargar la seva vida útil o en el cas que quedin petites i si és el cas, guardar-les per altres germans. És important planificar un pressupost i fer una llista de les despeses necessàries, així s'eviten compres innecessàries.
  2. Busca i compara preus abans de decidir-te per una botiga. Depenent d'on compris només en llibres de text, pots estalviar un 25%.
  3. Mira si les botiges tenen rebaixes o ofertes per la tornada a l'escola. En aquests establiments pots trobar moltes oportunitats, però no compris pacs que no necessites, si només necessites 4 llibretes, no compris un pac de 8., no et sortirà a compte.
  4. Valora la possibilitat de botigues, internet o aplicacions de productes de segona mà o d'intercanvi. El consum col·laboratiu és una opció sostenible i molt més econòmica, pot suposar un important estalvi.
  5. Esglaona les compres, sobretot de roba, sabates ... No cal iniciar el curs amb tot nou, es pot anar comprant al llarg de l'any, mira si el que tens encara pot aguantar uns mesos més i no compris els abrics fins que no faci més fred.