Les coses que els fills no obliden dels pares

A qui no li agrada sentir-se cuidat quan es troba malament?

Encara que hi ha 1.000 coses que els fills no oblidaran dels seus pares, tindran els records més macos en tots aquells que es van basar en experiències positives juntament amb ells. Aquests petits instants quedaran guardats en la memòria com a petits tresors i sempre seran recordats.


Celebracions d'aniversaris

Els aniversaris és una mescla d'emoció i nervis per a qualsevol infant. Tots els petits viuen el seu dia amb felicitat i, a més, veure com els pares preparen l'aniversari amb activitats, menjar, dolços i el pastís, per l'infant i els seus amics, ajuda a sentir-te una persona especial.


Cuidar-los quan estan malalts i quan es fan mal

A qui no li agrada sentir-se cuidat quan es troba malament? Als nens també. Sentir-se que es preocupen per tu i que estan fent el possible perquè et sentís millor, és un bon record. Comprovar que els pares et porten al metge o a l'hospital en cas necessari, et consolen quan plores, t'agafen en braços, els abracen fins que passa el dolor és un moment que queda gravat.


Alguna sorpresa de tant en tant

Detalls, sorpreses, un sopar o dinar que els hi encanta, són aquelles que cap nen o nena espera i que causa una agradable sensació que recordaran durant temps. No es tracta de preu, sinó d'encertar aquella sorpresa que els deixarà sense paraules.


Renyar quan toca

Renyar quan toca, sempre que sigui amb respecte i amb afecte, és un fet positiu. Encara que en el moment no ho veuran en clau positiva, quan creixin se n'adonaran de la importància de posar límits. Qui no recorda haver estat renyat pel pare, la mare o els dos alguna vegada?


La família en primer lloc

Els infants s'han de cuidar, protegir i sentir estimats. Per demostrar això se'ls hi ha de dedicar temps i que aquest temps ha de ser de qualitat. La feina ens ha de deixar espais per gaudir amb la família i sobretot amb els petits de la casa. Aquests moments no els oblidarà ni els nens, ni els adults.


Jugar amb els nens

Jugar amb els fills és una de les experiències més positives tant per als nens, com per als pares. Després de les classes, les extraescolars, els deures el sopar i preparar-se per demà hi ha molt poc espai per jugar. Per això, jugar durant deu o cinc minuts ja sigui al parc més pròxim de casa o a casa, és un regal per a nens i nenes i es quedarà emmagatzemant en el seu cervell.