Celebra aquesta Setmana Santa amagant conills de Pasqua

La tradició d'amagar conills i ous de pasqua perquè siguin localitzats pels nens s'està estenent cada vegada més

El conill de Pasqua es remunta a les festes d'arrel anglosaxones pré-cristianes. El conill simbolitzava la fertilitat i es relacionava amb l'arribada de la primavera, quan la flora i la fauna renaixia. La figura del conill es va adaptar a les celebracions de la Setmana Santa amb formes de xocolata fins als nostres temps.

 

En aquest sentit, la tradició d'amagar conills i ous de pasqua perquè siguin localitzats pels nens, per després menjar-los, s'està estenent cada vegada més per ser un joc divertit i fàcil. Com jugar a amagar ous de Pasqua:

  1. Escull els ous o conills de Pasqua que més els agradin. Poden ser de xocolata negra, amb llet, blanca, farcits o no de llaminadures... 
  2. Tria la zona on els amagaràs, si és un interior o exterior per limitar la recerca dels nens. La zona sempre ha de ser on busquin els ous i els conills ha de ser un lloc totalment segur.
  3. Si vols evitar discussions posa el nom als ous o explica que després de recollir els ous i els conills de xocolata s'hauran de repartir perquè tots els nens tinguin els seus ous.