Xampús en pols, el producte ideal per a cabells fins

Aquest tipus de xampús són eficients, ja que es calcula que pots estalviar uns 10 litres d'aigua quan te'l rentes

El xampú en pols s'utilitza amb el cabell mullat i és el producte perfecte pels cabells fins amb tendència seborreica. Són capaços d'equilibrar els cuirs cabelluts grassos i les puntes seques. Aquest nou producte també far espaiar les rentades dels cabells grassos i que aquest duri més temps net.

Aquest tipus de xampús són eficients, ja que es calcula que pots estalviar uns 10 litres d'aigua quan te'l rentes. En el mercat es poden trobar xampús en pol que combinen altres beneficis, ja que alhora són mascaretes o dotats amb probiòtics, entre d'altres. Els xampús en pols els pots utilitzar una o dues vegades a la setmana, ja que aconsegueixen que el cabell net aguanti durant més temps. 

El podem utilitzar després de mullar el cabell, dipositant una mica del pols a la mà i deixant emulsionar fins que es faci una crema que aplicarem sobre el cabell, fent un massatge perquè no quedin grumolls i esbandirem. Quan el xampú en pols entra en contacte amb l'aigua, es transforma en una escuma suau, lleugera i untuosa que respecta el cuir cabellut.