Trufes de xocolata, uns dolços fàcils de fer i ideals per menjar per Cap d'Any

Les trufes de xocolata són una recepta fàcil i divertida perquè els nens manipulin i gaudeixin del procés

Ingredients:

 
  • 250 grams de xocolata amb llet
  • 50 grams de mantega
  • 80 ml de nata líquida
  • Una cullerada d'essència de vainilla
  • Fideus de xocolata


Elaboració:

  • Trossegem la xocolata i la posem en un pot amb la mantega i ho desfem al bany maria. A foc mitjà anem removent fins que els dos ingredients s'integrin.
  • Posem la nata líquida i continuem remenant sense que arribi a bullir. Finalment, afegim l'essència de vainilla. Quan la barreja sigui homogènia, ho retirem del foc.
  • Posarem la barreja en un recipient i ho guardarem a la nevera unes 4 hores per aconseguir la textura perfecta per fer les boles.
  • Anirem agafant la massa per donar-los forma. Anirem fent boles i una vegada, tinguin la forma les arrebossarem amb els fideus de xocolata fins que quedin ben cobertes.
  • Els podrem penjar o guardar a la nevera fins al moment del seu consum.

  •